Eper:
Eper ízesítésű 6mm-es CSL (kukorica csíra) pellet. Nagy tápértéke, gyors oldódása és kiváló beltartalma miatt az egyik legjobb választás lehet horgászataink során mint kiegészítő etetés.
Használhatjuk önmagában, vagy bojlikkal, magvakkal esetleg más pelletekkel vegyítve. Piros szín és eper illat jellemzi.
 
Ananász:
Ananász ízesítésű 6mm-es CSL (kukorica csíra) pellet. Nagy tápértéke, gyors oldódása és kiváló beltartalma miatt az egyik legjobb választás lehet horgászataink során mint kiegészítő etetés.
Használhatjuk önmagában, vagy bojlikkal, magvakkal esetleg más pelletekkel vegyítve. Sárga szín és ananászos illat jellemzi.
 
Szilva&Kagyló:
Két egyedi íz kombinációja. Szilva és kagyló ízesítésű 6mm-es CSL (kukorica csíra) pellet. Nagy tápértéke, gyors oldódása és kiváló beltartalma miatt az egyik legjobb választás lehet horgászataink során mint kiegészítő etetés.
Használhatjuk önmagában, vagy bojlikkal, magvakkal esetleg más pelletekkel vegyítve .Feketés-lilás szín és gyümölcsös-kagylós illat jellemzi.
 
GLM:
GLM azaz Zöld ajkú kagyló. GLM ízesítésű 6mm-es CSL (kukorica csíra) pellet. Nagy tápértéke, gyors oldódása és kiváló beltartalma miatt az egyik legjobb választás lehet horgászataink során mint kiegészítő etetés.
Használhatjuk önmagában, vagy bojlikkal, magvakkal esetleg más pelletekkel vegyítve. Zöld szín és kagylós illat jellemzi.
 
Máj:
Máj ízesítésű 6mm-es CSL (kukorica csíra) pellet. Nagy tápértéke, gyors oldódása és kiváló beltartalma miatt az egyik legjobb választás lehet horgászataink során mint kiegészítő etetés.
Használhatjuk önmagában, vagy bojlikkal, magvakkal esetleg más pelletekkel vegyítve. Barna szín és májas illat jellemzi.
 
Squid&Octopus:
A Squid&Octopus aroma  talán az egyik legrégebben használt ízesítés  a pontyhorgászok körében, így  ebben a szériában itt a squid&octopus  ízesítésű 6mm-es CSL (kukorica csíra) pellet. Nagy tápértéke, gyors oldódása és kiváló beltartalma miatt az egyik legjobb választás lehet horgászataink során mint kiegészítő etetés.
Használhatjuk önmagában, vagy bojlikkal, magvakkal esetleg más pelletekkel vegyítve. Barnás szín és halas illat jellemzi.
 
Frankfurti kolbász:
Jellegzetes fűszeres, erősen borsos íz és illat jellemzi ezt a pelletet. 6mm-es CSL (kukorica csíra) pellet. Nagy tápértéke, gyors oldódása és kiváló beltartalma miatt az egyik legjobb választás lehet horgászataink során mint kiegészítő etetés.
Használhatjuk önmagában, vagy bojlikkal, magvakkal esetleg más pelletekkel vegyítve. Vöröses szín és fűszeres illat jellemzi.
 
Fokhagyma:
Fokhagyma ízesítésű 6mm-es CSL (kukorica csíra) pellet. Nagy tápértéke, gyors oldódása és kiváló beltartalma miatt az egyik legjobb választás lehet horgászataink során mint kiegészítő etetés.
Használhatjuk önmagában, vagy bojlikkal, magvakkal esetleg más pelletekkel vegyítve. Zöld szín és fokhagymás illat jellemzi.
 
 
 
Kiszerelés és ár: 
Marine Halibut pellet 14mm vagy 20mm 1000 g.:  1 790 forint
Marine Halibut pellet 14mm  2500 g.:  3 990 forint
Marine Halibut pellet 20mm  2500 g.:  4 490 forint
 

Facebook

 

Cím: EBK-Drinks Kft. 8630 Balatonboglár Klapka utca 16.
 
E-mail: office@balatonbaits.com
 
Telefon: +36 30 330-3111
 
Fax: +3685354301
 
Cégadatok:
adószám: 14696538-2-14
cégjegyzékszám: 14-09-309062