Prime:
A Deluxe széria újdonsága amely a már jól ismert Prime boilie alapjaira épül, különlegessége mégis a külső bevonatában rejlik!
A Prime HYDE bojli  egy bevonatot  visel magán, mely a bojli egyik fő összetevője a  Robin Red,  amely a vízbe érést követően felkocsonyásodik és akár több órán
keresztül rajta is marad. Fűszeres ízvilága igazi négy évszakos csalivá teszi ezt a különleges csalizóbojlit.
 
Etalon:
A Deluxe széria újdonsága amely az egyedi ízvilágú Etalon boilie alapjaira épül, különlegessége mégis a külső bevonatában rejlik!
Az Etalon HYDE bojlit rejtő bevonat,  egy különleges Bogármix ( Haith’s) réteg amely a vízbe érést követően felkocsonyásodik és akár több órán keresztül rajta is marad. Egyedi májas-gyümölcsös ízvilága az erősen frontos időkben teszi igazán nagy favorittá ezt a különleges csalizóbojlit.
 
Prime + Mag:
A Prime egy erősen fűszeres nagy protein tartalmú bojli. Ezért választottuk alapjául ennek a különleges vegyesmag bevonatú HYDE bojlinak. A magok nagyon lassan kezdik meg munkájukat a bojli felületén. Először megdagadnak, majd a felkocsonyásodott rétegben elrejtik azt. Miután az oldódási folyamat véget ér a magok a bojli mellett maradnak.Ezzel is gyorsabb kapásra ingerelve kopoltyús barátainkat. 
 
Prime + Négermag:
A Prime egy erősen fűszeres nagy protein tartalmú bojli. Ezért választottuk alapjául ennek a különleges négermag bevonatú HYDE bojlinak. A magok nagyon lassan kezdik meg munkájukat a bojli felületén. Először megdagadnak, majd a felkocsonyásodott rétegben elrejtik azt. Miután az oldódási folyamat véget ér a magok a bojli mellett maradnak .Ezzel is gyorsabb kapásra ingerelve kopoltyús barátainkat.
 
Kiszerelés és ár: 
De Luxe HYDE csalizó boilie (20mm) 100 g.:  1490 forint
 

Facebook

 

Cím: EBK-Drinks Kft. 8630 Balatonboglár Klapka utca 16.
 
E-mail: office@balatonbaits.com
 
Telefon: +36 30 330-3111
 
Fax: +3685354301
 
Cégadatok:
adószám: 14696538-2-14
cégjegyzékszám: 14-09-309062